Odlet

autor:: Tazi

rubrika:: poviedky

Tak a zase je pondelok, a ja rano asi ako kazdy vstavam. Snivalo sa mi nieco o 3 milostnych otvoroch,ale moc si to uz nepamatam, zase som videl vselico ... (cenzured), ale ta tvar mi ostava vzdy zahadna ., nikdy nevidim kdo to je ... ale celkom by ma to aj zaujimalo, alebo radsej nie mozno by som mohol byt potom sklamany.

Po kazdodennych rannych nezbytnych upravach (este ze nie som zena, tie cez noc nejako ospatievaju, tak sa musia rano skraslovat ), pozehleni a zbaleni do mojho miny kufra (bol celkom lacny, sice maly ale co aspon som usetril, ved si zoberiem este jednu tasku na tenisky, tie sa do kufra totizto nemestia, a ked ano uz tam nenapcam nic ine). Konecne som dorazil na letisko, sup sup nejake cigarety a predodletove pivo a ocakavajuc co ma po ceste zase caka.

Nastupujem do lietadla a zbadam 'cabin crew" , he to su 3 milostne otvory priamo pre mna , tak sa usadim a cakam co sa bude diat, po krkolomnom a dlhom zvlete, skoncili sme tusim nad Brnom, sme konecne hore, odopinam pas a obezeram sa po lietadle, az na jednu babenku same nepouzitelne stare korcule, to zas bude, vzdychnem si ...

A tu zrazu prichadza, ona moja zena mojho srdca, moja vyvolena a tlaci si pred sebou vozik na ktorom su nasackovane, snacky. T.j. take male 8 centimetrove rozky, rozrezane napoly s malou flakotou masla a syrom alebo sunkou, podla toho na co mam chut. Dalej jeden poharik, mineralka taka miny, vsetko je tu nejake miny, a plastikovy sacik s nejakym obsahom. Aaaaaa sakra a kde je cokoladka vzdy tu bola, tusim na mne setria ale nemaju ani ostatny, tak taham svoju z vacku a ukladam ju ku snacku.

Tak uz uz uz som na rade konecne ja, ta ocarujuca deva sa na mna usmeje, a ja letim este vyssie ako sme momentalne v lietadle (ked si pamatam bolo to akolo 5200), a dava mi otazku (ja si prestavujem hned teraz alebo po jedle) a hovori so syrom alebo so sunkou. Ta sunka je ako betom, uvazujem pozerajuc ako sa s tym chlapik vedla mna trapy:). Beriem tu so syrom, zase usmev a dalsia otazka, kuva tolko otazok od tej bohyne sexu a vsetky na mna, ze vraj ci caj alebo kavu.

Tak beriem tu kavu, nasypavam tam poslusne vsetko po jednom s maleho plastikoveho vrecuska a miesam to s malou plastikovou lyzickou, co udelali soudruzi s vychodniho nemecka (tak ma napada kdo to teraz robi ?). Este jeden usmev a odchadza o miesto dalej, dozadu za mna. Vtedy to prislo ako sa naklanala dole k voziku, nejaka potvora chcela so sunkou a tie su naspodu, vystrcila zadocek a odhalila svoj jemny chrbat, vtom som sa zachvel a tocila sa mi hlava, kuva to su podmienky letu. Nastastie som to rozchodil a tlacil som dufajuc a dusiac sa do seba ten big rohlik so syrom a zapijal to hnusnou kavou ...

Napadlo ma ved este aspon raz krat pride, ono totizto ten bordel co narobim potom aj zbieraju, takze prichadza moja bohyna a zase sa na mna usmieva, kuva to je skoro behom hodiny 3 zenske usmevy, teda to sa mi nestalo ani ked som bol nalozeny v elame (o tom niekedy inokedy). Trasuc a usmievaj sa ako jackson jej podavam svoj bordel, potom sa odvraciam, vediac ze este jeden usmev urcite bude bude, ooo ta bohyna to by bolo coro-moro.

Takze blika svetlo priputajte sa a ide ta moja bohyna, prechadza sa ladne a povznesene v tej malej tenkej ulicke kam sa moja malickost ledva zmesti a kontroluje ci su vsetci priputany a vtom to zbadam, kuva. p...a, fas ona sa usmieva na vsetkych to neboli usmevy len pre mna. Sklamane sa priputavam a v ocakavani zazitkov v maticke historickej, stovezatej zatvaram slastne oci.
_________________
Thanks all folks
Tazi

napísanísané:: 20.2.2006

prečítalo:: 1043 ludí