List pre potešenie, list na rozlúčku...(a Vy? Vše)

autor:: Cinnamon Isael

rubrika:: haluze/blbosti

" Len tak si sedím v izbe, v ktorej sa ešte dlho nebudem cítiť, ako doma, práve som skonzumoval, akosi podivne a ešte aj hriešne čokoládovú potvoru = akože koláč (lenže tu v Anglicku nepoznajú štrúdlu od starej mamy, takže všetko nazývajú koláčom), dopil som poslednú šálku Laurent-Perrier Brut L-P, keďže kamarát sa vzdal po prvom dúšku a znechutene mi vytýkol, že je "to kyslé a horké...; čo to je vlastne brut??!" a tak som sa obetoval, veď prečo nie?
- koniec koncov, fľašu v hodnote 22 libier, ktorú som dostal v Reuterse za vynikajúci servis /nie sexu/ hádam nenechám skaziť sa.
V pozadí krásny hlas Sinead O'Connor spolu s konármi tmy v podaní Massive Attack, na stole moja hlava a akási podivná duša toho druhého...
Práve som dofajčil poslednú cigaretu, ponorený v živom sne o tom, že ako 57 ročný zomieram vo svojom rodnom Paríži, na rakovinu ústnej dutiny, pľúc a prostaty.
A vrátil som sa do izby. Massive attack stále hrá (a vraj príliš basuje) a ja si uvedomujem, že strata Cinnamona bola tou najväčšou v mojom živote.
Možno aj preto Ti píšem. Zo srandy nie. Chýbaš mi, ako nikto nikdy nikomu.
Váham, čo mi spravia tablety na fľašu chianti.

Mi nwág

napísanísané:: 3.1.2006

prečítalo:: 1175 ludí