H&K

autor:: ragun

rubrika:: poviedky

Zbožňoval tieto teplé hviezdnaté chvíle s celou tou nádherou nad hlavou. Boli to jediné chvile keď cítil náznak pokory. Ešte viac sa k nej pritisol a nežne ju pobozkal. Krivky jej tmavého štíhleho tela sa ligotali v mesačnom svite.. Boli si blízki. Miloval ju aj ked mu to prinášalo samé problémy. Odkedy sa to prevalilo, kamaráti si ho ustavične doberali a niektorí sa mu začali vyhýbať. Aspoň mal taký pocit. Dokonca jeho vlastná matka, žena čo mu mala byť oporou ho takmer zatratila. „Tá nikomu nič dobré neprinesie“ horekovala.
Dal si vytetovat jej iniciály a všetci vraveli „blázon“ ... veď bude iná a čo potom? „Možno bude možno nie, teraz je tu ona“ tvrdo odvrkol. Keď jej napísal báseň ostali pri ňom len najlepší priatelia. Jemu to bolo jedno, nemenil by. Poznal ju úplne dokonale, každý záhyb, každú jazvičku, rozoznal by ju aj podľa vône. Bola dokonalá.. Keď do nej zasúval svoju veľkokalibrovú špecialitku pociťoval úžasné vzrušenie. Takto to nikdy predtým neprežíval a tieto vzrušujúce chvíle mu spôsobovali neskonalé potešenie. Boli stvorení jeden pre druhého. Z náprsneho vrecka vytiahol fotku a možno stý krát si ju pozorne prezrel. Potom ju zasunul späť na miesto. Chcel si vybrať novú žuvačku keď zachrapčala vysielačka a rozvážny ale rozhodný hlas oznamoval... „Orfeus stav omega, do príchodu Jednorožca ostáva cca 90 sekúnd, potvrď príjem.“ „Orfeus čaká Jednorožca“ odpovedal úsečne vysielačke. Prehltol žuvačku a otočil si šilt dozadu. Pritiahol si svoju lásku a skontroloval jej stabilitu. Veľký osvetlený dvor bol vzdialený asi 150 metrov. Desivý pokoj večera preťali reflektory prichádzajúceho auta. Na dvore vystúpili z neho dve postavy, smiali sa. Rýchlo rozoznal tvár z fotografie. Červený terčík kolimátora jej poskakoval po spánku, potom ním zišiel nižšie na prsia a zadok... pekný zadok.
Jednorožec- žena, bruneta, krátke vlasy, vek 45, výška 175cm, váha 68 kg, meno, nieje dôležité, prebehli mu hlavou údaje z fotografie. Nemohol sa mýliť, už si bol istý a pomaly vrátil červenú bodku kolimátora späť na spánok Jednorožca. Zadržal dych aby bolo vyvrcholenie 100%tné. Jemne hladil ukazovákom najcitlivejšie miesto svojej drahej a v tej správnej chvíli nepatrne potlačil. Jeho láska značky H&K razantne vzdychla a vyslala smerom k červenej bodke svoj oceľový smrtiaci bozk...misia bola úspešná, zas si boli o kúsok bližší.

napísanísané:: 15.12.2005

prečítalo:: 1516 ludí