moj denik v netku : utorok

autor:: Kvader

rubrika:: haluze/blbosti

9:10

opat sa u mna zastavil sef a znova sa chcel zaoberat staznostou od toho debila z vratnici.ukazal som mu novy setriv hot amanda ktory som stiahol z internetu.sefovi sa velmi pacil.chcel abz som hu dal na disketu.dal som mu disketu a opytal sa ho ako sa budu riesit tie staznosti.povedal ze bude treba asi prijat noveho pracovnika ze na to sam nestacim.

9:50

vystrielal som cele netko v counterstriku.

10:25

volal odborny poradca vyrobneho namestka.chcel vediet akosa v exceli maluje graf.povedal som mu ze na take specialne ulohy tu mame odborneho specialistu a prepojil som ho do komorky udrzbarov.este ze mame tie moderne telefony.

11:00

prisiel udrzbar.vravel ze mu neustale volaju nejaky ludia a pytaju sa ho na divne veci.povedal som mu ze ho zaskolim ak si namiesto mna posedi hodinku pri telefone.suhlasil

11:05
odchod do eska.

14:00

navrat s eska.udrzbar sedel podstivo pri telefone.hovoril ze telefon vyzvanal neustale a preto presmeroval vsetkty hovori do bufetu.ten chlap je vskutku vyborny!

14:10

zacal som udrzbara(vola sa gusto) ucit hrat counter strike.bol ucenlivi a uz po niekolkych hodinach mi dokazal davat headshoty.
zacal som tusit ze ten chlap ma pred sebou skvelu buducnost.

16:00
gustovi skoncila smena a tak sme skoncili skolenie v counter-striku.mne zostavala este hodina.premietal som si comam este urobit a spomenul som si na server acounting zo vcerajska.skusil som teda niekolko krat za sebou stlacit hlavny vypinac aby som si overil ci funguje.vypinac fungoval bez problemov horsie to bolos upeeskou a so serverom.

16:30

odchod

napísanísané:: 4.6.2004

prečítalo:: 1529 ludí